2013 m. rugpjūčio 13 d., antradienis

Šešėlių žmonės

Įsivaizduokite – sėdite sau ramiai kambaryje, skaitote ar tiesiog svajojate ir netikėtai akies krašteliu pastebite kažką krutant. Kažką didelį, šešėlišką ir žmogišką. Išsigandęs atsisukate, o ten nė velnio nieko nėra. Girdėta? O kas, jeigu matytas šešėlis pasilieka jūsų kambaryje ilgiau nei akimirką?

Vadinamieji šešėlių žmonės arba tiesiog šešėliai pastaruoju metu tapo ypač dažnu fenomenu JAV.

Kiekvienoje istorijoje, keičiasi ne tik šešėlių išvaizda, bet ir jų būdas. Su šešėliais susidūrę žmonės teigia, kad šie fenomenai gali pereiti kiaurai sienas. Kai kurie nusiteikę draugiškai, kartais žaismingai. Kai kurie, demoniškos prigimties šešėliai, sukelia net fizinius skausmus.

Jūs dabar tikriausiai galvojate, kaip gi šie padarai atrodo?

Žmogiško pavidalo šešėlis – matomas tik žmogaus siluetas, o tokie dalykai kaip akys, nosis, plaukai ar rankos susilieja į vieną tamsią dėmę. Liudininkai teigia, kad šešėlis panašus į vyrą ir būna matomas apie 2-5 sekundes. Žmonės pajutę, jog kambaryje jie ne vieni, apsidairę išvysta šį padarą, kuris pastebėtas lengvai nuskrenda, išnyksta ar pereina sieną.

Juodasis dūmas arba juodoji migla – įsivaizduokite juodą debesėlį savo kambaryje, kuris skirtingai nei juodas dūmas kylantis nuo degančio čigonų taboro, dar ir mąsto pats. Su juo susidūrę liudininkai sako, kad kitaip nei žmogiškojo pavidalo šešėlis, juodasis dūmas jiems sukelia neapsakomą baimę ir spinduliuoja piktavališkumu.

Vyras su skrybėle – kaip pavadinimas ir sako, tai vyro šešėlis su skrybėle plačia briauna. Sakoma, kad šis šešėlio tipas yra labiau susidomėjęs stebėti savo aukas, nei bet kuris kitas. Yra užfiksuota ir blogos auros turinčių žmogystų su skrybėlėmis.

Sklando daugybė teorijų aiškinančiu šešėlių žmonių kilmę:

Fantazija – žmogaus protas ir rega gali būti lengvai apgaunami. Prisiminkite patarlę baimės akys didelės – savo periferiniu regėjimu išvydę dėmelę, kai kurie žmonės gali įtikėti tame pačiame kambaryje esant kažką nežemiško.

Vaiduokliai – tačiau vaiduokliai apibūdinami kaip balkšvi, permatomi žmogeliai. Tuo tarpu šešėlių žmonės yra kur kas tamsesni ir jų bruožai apskritai nematomi.

Demonai – dėl kai kuriais atvejais sukeliamo paralyžiaus ir blogio auros spinduliavimo savo aukai, šešėliai dažnai priskiriami demonams.

Astraliniai kūnai – medituojant kartais pasiekiama būsena, kai gali stebėti savo žemiškąjį kūną iš šono. Be to, rašytojas Jerry Gross teigia, kad mes visi miegodami paliekame savo kūną ir astraliniu pavidalu šlitinėjam pakampėmis.

Ateiviai – daugelyje liudijimų teigiama, kad ateiviai sugeba keliauti per sienas ir dažnai pasirodo išblukusiame pavidale.

Paraleliniai pasauliai – kai kurie mokslininkai teigia, jog egzistuoja keletas paralelinių pasaulių, kuriuose gyvena mūsų kopijos. Kartais riba tarp pasaulių išnyksta ir taip išvystame neryškius gretimame pasaulyje gyvenančių žmonių siluetus. O jeigu, naktimis blūdinėdami po namus gąsdiname paraleliniame pasaulyje gyvenanti kitą „aš“?

Prisiminkite, gal ir Jūs esate matę akies krašteliu šešėlinius žmonės?

8 komentarai:

  1. http://youtu.be/IEkcBwHL1wo
    http://youtu.be/_O7iG1htUaM
    http://youtu.be/-XpKG35W4G8
    http://youtu.be/g3GyaGEmMi4
    http://youtu.be/EQN8B1tIBvQ
    http://youtu.be/rFA4JcZZWjo
    http://youtu.be/jQw2wBxNHMk
    http://youtu.be/U9PdRziYSUc
    http://youtu.be/xp-AA64MkcM
    http://youtu.be/xK1YMskuBKg
    http://youtu.be/j4KR5f8U98U
    http://youtu.be/yd_AH7w0AI4
    http://youtu.be/HmKveKBoj_k
    http://youtu.be/PoOVCRZxQwY

    AtsakytiPanaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Šešėlių žmonės - post sovietiniai padarai (dažn. vieno tipo stambūs humanoidai) . Tai yra sovietinės infrastruktūros kūrinys, kuris įkurtas galbūt eksperimentiniais tikslais ir išliko iki šių dienų. Užsiima žmonių terorizavimu gadindami techniką ir lįsdami prie žmonių ir nėščiųjų (paslaptingos mirtys, vėžys, venerinės ligos, gripas ir pan. planingi išsigimimai). Jie savotiškas Dievo vaidmuo šiuolaikinėje civilizacijoje. Už tai atsakingi politikai ir valdančios institucijos susijusios su infrastruktūriniu pogrindžiu.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Komentaruose negalima keiktis, įžeidinėti, ar kitaip nepaklusti taisyklėmis!!!

Patariame perskaityti: