2013 m. gegužės 24 d., penktadienis

Pikų dama - viena iš žiauriausių dvasių

                                                                  DĖMESIO!!!
Šio straipsnio nerekomenduojama skaityti silpnesnios psichikos žmonėms. Šis straipsnis yra sukurtas pažintiniems tikslams, o ne kartojimui. Svetainės administracija neatsako už šios informacijos žalą.

                                                       KAS YRA PIKŲ DAMA?
Pikų dama, kitaip vadinama juodąja balerina yra dvasia, jos paskirtis saugoti pragaro vartų įėjimą.
Pikų dama, dažniausiai kviečiama veidrodžio pagalba. Veidrodis tai lyg kelias į pragarą, per kurį Pikų Dama pas tave gali ateiti.

                                                       KAIP JĄ IŠSIKVIESTI?
Pikų damos kvietimas yra labai pavojingas, nes ji viena iš žiauriausių dvasių. Kai ji išlys per veidrodį, pradės tave smaugt, arba tempti į veidrodį.

Reikia turėti veidrodį, lūpdažį, žvakių(nebūtina),  tamsos ir tylos.
Ant veidrodžio lūpdažio pagalba reikia nupiešti laiptelius nuo viršutinio veidrodžio kampo iki apatinio. Išjungti šviesą, galima uždegti porą žvakių (tai nebūtina). Paskui reikia žiūrėti į veidrodį ir šaukti ,,PIKŲ DAMA ATEIK" tol kol pamatysi kad tais laiptukais kažkas lipa. Pačios pikų damos nesimatys bet matysis pėdutės. Tada jūs turite greitai sugalvoti norą, ir nutrinti laiptus. Įspėju-netrinkite nuo apačios, nes tik sutrumpinsite kelią iki pabaigos. Kai viską nutrinsite ir pikų dama nepsirodys jūsų noras po kažkiek tai laiko išsipildys. Tik įsiminkite pikų dama laiptais gali nulipti per 10 s. ir greičiau. Jei jūs nespėjate sugalvoti noro, arba nutrinti laiptelių, pikų dama išlys iš veidrodžio ir pradės jus smaugti. Gali būti taip kad bandys nusitempti atgal į veidrodį. Tokiu atveju reikia kuo greičiau uždegti šviesą. Užsidegus šviesai, pikų dama išnyks, bet jūsų namuose pradės vaidentis ir t.t. Dėl to nepatariu jums to daryti.

                                                         PIKŲ DAMOS LEGENDA:
Noriu apšviesti, kas buvo pikų dama. Kaip kai kas turbūt žinote, taip vadinamas žymaus rusų rašytojo - klasiko Aleksandro Puškino kūrinys, pagal jį sukurta ir opera. Istorijos esmė trumpai: neturtingas jaunuolis, norintis praturtėti lošdamas, sužino, kad sena grafienė žino trijų kortų paslaptį, kurios ir turi visada padėti laimėti. Kad prieitų prie grafienės, jis apsimeta susižavėjęs jos kompanione - jauna neturtinga mergina. Įtikinęs, kad myli ir kad jo ketinimai rimti, sužino, kada grafienė lieka viena, neprisimenu jau, galbūt gauna ir raktą. Patekęs vakare nepastebėtas į namą, jis taip išgąsdina grafienę, kad ši, būdama silpnos širdies, iš karto miršta, nusinešdama savo paslaptį į kapus. Tuo istorija nesibaigia. Kitą naktį grafienė prisisapnuoja tam jaunuoliui ir atskleidžia taip trokštamą trijų kortų paslaptį, iškeldama sąlygą, kad jis už tai turi vesti jos kompanionę.
Jaunuoliui pradeda sektis. Jis sėkmingai lošia. Dvi kortos jau "panaudotos". Lieka trečiasis, lemiamas, vakaras. Visi su įtampa laukia, kaip seksis stebuklingam lošėjui. Neramu ir jam pačiam. Suprantama, kad svarbiausiu momentu iškrenta ne grafienės nurodyta korta, o pikų dama (jaunuolis netesėjo žodžio grafienei dėl kompanionės).
Nuo įtampos ir dėl žlugusių vilčių veikėjas išsikrausto iš proto.
Tai yra tikroji pikų damos istorija.


KOMENTUOKITE, DALINKITĖS, TAPKITE SEKĖJAIS!!!

49 komentarai:

  1. Lb juokinga kaip tamsoje žiūri į veidrodį ir matai pėdutes, tiesiog atrodo, labiau su logika kirstis turbūt neįmanoma.
    Jeigu šie sakiniai automatiškai nesukelia kritikos, tai paklausiu šitaip. Kaip tu gali matyti tamsoje? "žvakių degti nebūtina". O prie ko tas lūpdažis? ar apskritai raudona spalva vilioja dvasias nepaisant materijos iš kurios ji padaryta. Ar lūpdažį tikrai lengva nutrint nuo veidrodžio? nebūtų lengviau tai padaryti su pvz: flomasteriu? Noras išsipildo bet koks, ar tik tie, kurie gali išsipildyti veikiant placebo efektui?

    AtsakytiPanaikinti
  2. http://youtu.be/IEkcBwHL1wo
    http://youtu.be/_O7iG1htUaM
    http://youtu.be/-XpKG35W4G8
    http://youtu.be/g3GyaGEmMi4
    http://youtu.be/EQN8B1tIBvQ
    http://youtu.be/rFA4JcZZWjo
    http://youtu.be/jQw2wBxNHMk
    http://youtu.be/U9PdRziYSUc
    http://youtu.be/xp-AA64MkcM
    http://youtu.be/xK1YMskuBKg
    http://youtu.be/j4KR5f8U98U
    http://youtu.be/yd_AH7w0AI4
    http://youtu.be/HmKveKBoj_k
    http://youtu.be/PoOVCRZxQwY

    AtsakytiPanaikinti
  3. labai baisu iekad nebandysiu

    AtsakytiPanaikinti
  4. a tu rimatai? :DDDDDDDDDD Juokingiau ir but negali :DDDDDDDDDDD Piku Dama :DDDDDDD

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. yra zmoniu kurie tiki paranormaliais reiskiniais ir dvasiomis, o jei tau neidomu ar juokinga, tai neskaityk ir nekomentuok kas mums tikintiems dvasiomis tik trugdo

      Panaikinti
    2. niekvieskit niekada piku damos mano draugas mire

      Panaikinti
  5. Taip tai yra Tikra. Aš Pats savo kailiu tai patyres. Nera juokinga aš dariau Pri žvakiu šviesos. Aš irgi iš pat pradžiu kaip ir visi netikejau. Toks Prikolas Buvo. Nuvažiavau i kaima, Prie fermu 2 Kažkur nakties Ir pamačiau Vaiduokli Nuo to Man 7dienas krito visokie daiktai lekštes ir t.t Kviečiausi kuniga Isai netikejo tomis šmeklomis Apšlaiste šventintu vandeniu. Bet nieko nepakeite. Bet kazkaip keistai viskas pasibaige tuom Kad Naktimis Vaikščiot Pradejau. Bet po keliu dienu kviečiausi bildukus ir ta šmekla kažkaip dingo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nuo ti laiko Aš Nieko nesikviečiu. Tik Meginu kitus itikinti ir kad patis to nesidarytu.

      Panaikinti
  6. Skaiciau Puskino knygoje siek tiek ne taip ta istorija buvo bet esme ta pati

    AtsakytiPanaikinti
  7. Gal dar kas esate kažką panašaus patyrę? Būtų malonu jei pasidalintumėte savo patirtimi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. As pres 1 savaite su draugais kvietem dvase is poperaus lapo ir paviko paklausem koks vardas pasake agne ir nuo to laiko pas mano gerUse drauga vaidenasi namose o ji pati tevai atrado pasikorusi jio kambari kur kvietem piktaja dvasia patariu neodarik nesamoniu ir nekvieoskit dvasiu arba jus mirsite kaip mano gerauses draugas.

      Panaikinti
    2. dejau ant tavo draugo piku dama piku dama piku dama papis tave nakti db

      Panaikinti
    3. "kjn mjhjh" nelabai mandagu taip sneketi tu tik parodai savo išprusimo lygi

      Panaikinti
  8. esu aš Dar megines Kviestis Mirusia Dvasia.. Iš kraujo Užrašiau Varda Pavarde Gimimo metus, Mirimo metus. Po to. AŠ 7 Dienas Spnavai tapati sapna. sapnas toks. Ta žmogu kur norejau išsikviesti Sapnavau kaip isai dega Ir isai kankinasi.. Bet kažkaip viskas tuo ir pasibaige. nuo to laiko kažkaip Mažai ir noriu apie visas dvasias girdeti :) Kai kiti pasakoja net šiurpuliukai pereina.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Nagi ką jūs čia šnekat :DD net juokas ima, na taip gali vaidentis ar baisu pasidaryti, gali ir neužmigti, bet tai te yra tavo emocijos, tai yra vaizduotė, nes psichiškai tai veikia vien tą darant... Jei tu tai darai juokais, tai ir nieko tau nesijaučia, bet jei tu tuo tiki, tai tau ir vaidensis, logiška... čia kaip siaubo filmą pažiūri ir tave sutraumuoja tam tikram laikotarpiui.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Eina sikti isikvieciau nezinau ka daryt daba ir kur dingti, gyvenu pas klebona dabar laikinai...... MAN BAISU, visur vaidenasi ir girdisi kazkokia kuzdesiai, tevai mire seniai, esu naslaite, gyvenau mociutes name, bet dabar tie namai prakeikti

    AtsakytiPanaikinti
  11. Iš tikro yra ta Pikų Dama. Viena youtuberė kai pasakojo savo paranormalius reiškinius tai sakė kad su pusbroliu buvo ją prisikvietę

    AtsakytiPanaikinti
  12. piku dama nera mitas tik nekvieskit bus bedu ir tai faktas

    AtsakytiPanaikinti
  13. Piku dama yra. Tik jos kvietimo budas man zinomas kitas kuriuo kvieciausi. Tam reikejo 2 veidrodzių vieno didelio kito mazo kišeninio. Laikant atsukus mazaji veidrodeli į didelį susidaro veidrodžiu tunelis. Kvietimo žodziai tokie pat Piku dama ateik.
    Tai mes darem 2 dviem draugem apie 15 metų atgal. Pas mano senelius palepeje. Jos nelabai norejo užsiimti tuom bet vis gi ikalbejau. 2 kartus is eilės kvieciant piku damą, labai keistai atrode kai tunelis uzsisuko (kiek domejausi tai cia geroji dvasia vis gi megino mus apsaugoti nuo nelaimes) bet mes nepasidavem ir pameginom trecia karta. Tunelyje pasirode juodas maišas kuris artėjo prie vadinamo išejimo ir musu. Ir maišui priartejus prie išejimo is veidrodzio islindo moteris apsirengusi juodai, ir mano drauge uzdege sviesa, ir viskas dingo, na bent jau mes taip maneme. Moteris buvo nepaprasto grožio. Juodai apsirengusi, visa isbalusi. Na taip ir viska palikom gyvenom nerupesstingai ir toliau. Praejus gal savaitei ar 2 po to isgirdauckad atsitiko nelaime, viena is draugiu mire. Ji buvo šiltnamyje pas savo senelius ir nezinau nei kas nei kaip šiltnamio stiklai duzo ir ji buvo supjaustyta mirtinai.. artimiesiems apie jokias piku damas nebuvom sake, ir jie apie tai iki siol nezino.. po poros savaiciu ivyko kita nelaime, kita kartu buvusi drauge taip pat mire. ji lankė šokius, o šokiu saleje yra veidrodines sienos, ant jos uzkrito didziulis veidrodis... o man nenutiko nieko tik po antros nelaimes dar 7 metus as ta moteri maciau visur languose, veidrodziuose ji tiesiog ziirejo i mane, ir poto dingo.. niekam nepatariu prasideti du jokiom dvasiom tai yra labai pavojingam ir gali jus sukuošinti ir fiziškai ir paichiškai, mane iki siol kankina sunki nemiga, migrena, jokio normalaus gyvenimo, vis per kvailystes vaikysteje..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikiu kad budu yra ivairiu, bet dziaugiuosi kad is savo klaidu pasimokei :)

      Panaikinti
    2. piku dama piku dama piku dama

      Panaikinti
  14. Kvieciau piku dama,atejo piku karalius... tai nekazka

    AtsakytiPanaikinti
  15. O pvz. tuos laiptus reikia su ranka trinti,ar tinka ir su kokiu skudurėliu? Plz atsakykit kas nors bent

    AtsakytiPanaikinti
  16. Noriu kai ka pasakyti visiems, kas labai nori tai pabandyti. Visu pirma jus turite kelis galimus scenarijus (kas gali nutikti) :

    1. Piku dama nepasirodo, ir jus visiems pradedate pasakoti kad tai nesamone, skiedalai ir t.t. (vienu zodziu gaisinote laika su sita nesamone) ;
    2. Piku dama pasirodo. Jei taip nutiko jusu gyvenimas bus tikrai sugadintas psichologiskai, visada gyvensite kosmare, baimeje. (Egzorcistai ne visada sugeba isvaryti sia dvasia).
    3. Jus pamatote Piku dama, isitikinate kad tai realybe, ir ji jums nieko nepadaro.

    Leiskite pakomentuoti.
    Niekada negirdejau, NIEKADA negirdejau, kad piku dama mate zmones, tiesiog toliau ramiai gyvena. Taigi taip iseina kad turime tik 2 sio ,,nekalto zaidimo" pabaigas. Jei jus esate tikri skeptikai ir tuo netikite, NEBANDYKITE to, nes arba jus sugaisinsite savo laika, arba sugadinsite savo gyvenima.

    Galiu pabaigai pasakyti viena atveji, mano draugo pazystama moteris bande issikviesti piku dama, ir spekit kas nutiko? Ji istisai kartoja ta fraze, bei negali pazvelgti i veidrodi, negana to, ji dar guli Londono psichiatrineje ligonineje. Del to PRASAU NEDARYKITE TO, net jei tai yra tik skiedalai. Aciu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. piku dama piku dama piku dama

      Panaikinti
    2. Sveiki aš tikiu bei domiuosi tokiais dalykais jau kelerius metus ir yra keletas apsisaugojimo būdu nuo piktųjų dvasių . Taigi ačiū už dėmesį 😉

      Panaikinti
  17. Jus net neisivaizduojat kas yra tikra baime ir siaubas... nesismaneliai.....

    AtsakytiPanaikinti
  18. Kazka seniai mano mama pasakojo kad kai ji buvo maza nu tiksliau paaugle ir labai smalsi su savo drauge nusprende issikviest kruvinaja mere,nes jos apie piku dama nieko nezinojo tai kviete kruvinaa mere. Kadangi mano mamos tarybiniais laikais tevai ilgai dirbdavo jom nebudavo ka veikti ir mano mamos kambari stovejo toks veidrodis ir jos ten abi atsistojo ir istare 3 kartus ta varda poto ijunge sviesa, bet nieko nepamate poto pastebejo dideli idreskima ant mano mamos drauges kaklo bei ant pilvo(nezinau kodel ant pilvo :D ) sake ziauriai issigando nezinau ar tai susije bet sake pries tai to idreskimo nebuvo...poto ta veidrodi mano mama isnese i rusi nes mama negaledavo uzmigti,kadangi nuo veidrodzio atsispindedavo kazkoks seselis. Daugiau sake nieko nepamena ... tai cia tiesiog negalim sakyt tai egzistuoja ar ne kol pats to nepatiri nezinai bet rizikuot nepatarciau

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. baliai bijo bandyt net jiem viskas rizika atrodo

      Panaikinti
  19. Čia blet nesamonė krv... Netikekit niekas bandžiau gal 6 kartus nieko nebuvo. gyvenu dar (kolkas)

    AtsakytiPanaikinti
  20. Dabar kviečiausi pikų dama. Ir jau dabar atrodo,kad pirmam aukšte kažkas yra..

    AtsakytiPanaikinti
  21. Nereikia lysti ten kur nieko nesupranti ten yra kitas pasaulis ir kiti Išmatavimai, patekęs esi kaip kirminas tarp žuvų.

    AtsakytiPanaikinti
  22. Nebutina degti zvakes, kad susisiekt su dvasia, uztenka vieno prietaiso, kvieciu uzsukti i grupe: https://www.facebook.com/groups/266920705798179

    AtsakytiPanaikinti

Komentaruose negalima keiktis, įžeidinėti, ar kitaip nepaklusti taisyklėmis!!!

Patariame perskaityti: