2013 m. kovo 7 d., ketvirtadienis

Kinas pardavinėja pasaulio pabaigą padėsiantį išgyventi įrenginį

Liu Qiyuan – fermeris gyvenantis Kinijoje nusprendė pasiruošti artėjančiai Majų išpranašautai pasaulio pabaigai. Jis savo likimą paėmė į savo rankas ir ėmėsi kurti slėptuves kurios padės jam išgyventi apokalipsę.
Fermerio “nojaus arka” – tai septynios sferos pagamintos iš metalo ir nepralaidžios vandeniui. Atsidūrus sferoms vandenyje jos iškyla į paviršių ir plūduriuoja. Viduje yra saugos diržai kurie padės sferos keleiviams tvirtai sėdėti savo vietose. Taip pat yra įrengtas maisto maisto bei vandens atsargų sandėlys, bei deguonies cisternos padėsiančios sferai išbūti uždarytai ilgą laiką.
“Mano prietaisas padėsiantis išsigelbėti per pasaulio pabaigą yra šaunus. Jam nebaisios bangos kurios gali siekti šimtus metrų. Tai kaip stalo teniso kamuoliukas. Jis tiesiog plūduriuos paviršiuje ir keliaus ten kur jį neš bangos” – sakė Liu Qiyuan.
“Aš dirbau daug metų kol sukūriau savo išsigelbėjimo sferas. Į tai investavau daug pinigų. Reikėjo viską patikrinti ir suprojektuoti. Rodosi, kad man pavyko. Viena tokia sfera kainuoja 48 tūkstančius dolerių, bet tai maža kaina palyginus su jūsų ir jūsų šeimos gyvybe” – sakė fermeris.
Pasak apklausos rezultatų Kinija yra pirmoji šalis kurioje yra labiausiai tikima pasaulio pabaiga. Ja tiki net 20 procentų visų gyventojų. Antroje vietoje yra Turkija su 13 procentų tikinčiųjų.










KOMENTUOKITE, DALINKITĖS, TAPKITE SEKĖJAIS!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentaruose negalima keiktis, įžeidinėti, ar kitaip nepaklusti taisyklėmis!!!

Patariame perskaityti: