2013 m. balandžio 5 d., penktadienis

Vyrai juodais drabužiais-tik filmuose?


Pirmais žinoma susidūrimas su asmenimis, vadinamaisiais dviem vyrais juodais drabužiais, įvyko 1947 m. Du uosto patruliai — Haroldas A. Dalis ir Fredas L. Krismanas virš Vašingtoną skalaujančio Pjužet Saundo įlankos bangų pastebėjo NSO. H. A. Dalis vėliau papasakojo, kad netrukus prie jo priėjo juodai apsirengęs vyras ir primygtinai patarė niekam nepasakoti apie tai, ką matė. Panašiai nutiko ir Karlui Rosiui, gyvenančiam netoli San Pietro a Vico Italijoje. Žvejodamas ankstyvą 1952 m. liepos 25-osios rytą Serkijo upėje jis pamatė virš upės pakibusį keistą apskritą erdvėlaivį. Rosis pasislėpė ir stebėjo, kaip NSO, praslinkęs virš jo, nuskrido. Keletą savaičių jis niekam nepasakojo apie tai, ką buvo matęs. Rugsėjo 15 d. atėjęs prie upės jis pamatė laukiantį nepažįstamą vyrą, apsirengusį tamsiai mėlynu kostiumu. Nepažįstamasis kalbėjo itališkai su keistu skandinavišku akcentu. Jo veido bruožai buvo labai keisti. Vyras primygtinai teiravosi K. Rosio, ką jis matė, tačiau šis viską neigė ir nieko nepasakė.
Keistas nutikimas, susijęs su vyrais juodais drabužiais, nutiko 1968 m. gegužės 18 d., kai mačiusieji NSO pradėjo bendrauti su tyrinėtojais. Vienas iš liudininkų, mačiusių danguje keistą objektą virš Elizabeto (Niudžersis, Jungtinės Valstijos), buvo Džordžas Smitas. Jį ėmė lankyti keisti vyrai, jam kažkas pradėjo skambinti telefonu ir vis įspėdavo, kad nedalyvautų rengiamuose susitikimuose NSO tema ir nesikalbėtų su nepriklausomais NSO ekspertais. Keisčiausia šioje istorijoje buvo tai, kad pagal D. Smito apibūdinimą trys jį aplankiusieji vyrai atrodė visiškai taip pat, kaip tie, kurių jam buvo liepta vengti: NSO entuziastai Džonas Kilis (John Keel), Grėjus Barkeris (Gray Barker) ir Džeimsas Moslis (James Moseley). Dar keisčiau buvo tai, kad minėtieji trys vyrai nepažįstamųjų apsilankymo metu buvo labai toli nuo Smito namų.
NSO tyrinėtojai Džonas Robinsonas ir jo žmona Meri taip pat atkreipė dėmesį į keistus dalykus. Netoli savo namų Niudžersyje jie pastebėjo stovintį didelį juodą automobilį, kuriame sėdėjo juos stebintis nepažįstamas vyras. Vieną dieną Meri išėjo iš namų ir kiek tolėliau gatvėje pamatė šeimos bičiulį Džeimsą Moslį. Ji nusistebėjo, tačiau grįžo į namus paruošti jam ko nors išgerti, nes manė, kad jis juos aplankys. Tuo metu suskambo telefonas. Jos nuostabai, skambino D. Moslis, tačiau ne iš Niudžersio miesto gatvės, o iš savo namų Manhatane.
Pastaraisiais metais gauta ir daugiau pranešimų apie panašius nutikimus. 1997 m. sausio 15 d. Viljamas Sireris matė NSO Esekese, pietinėje Anglijos dalyje. Praėjus keturioms dienoms į jo duris pasibeldė du nepažįstami vyrai, vilkį tamsiai pilkais kostiumais ir ilgais paltais. Vienas stovėjo tarsi sargybinis prie didžiulio įspūdingo limuzino, o kitas — prie Sirerio namų slenksčio. Pasak Sirerio, vyras buvęs labai aukštas, mirtinai išbalęs, tačiau ryškiai raudonomis lūpomis ir kalbėjęs labai keistai — beveik automatiškai. Jis primygtinai prašėsi įleidžiamas vidun, tačiau Sireris nesutiko, ir žmogus pasakė, kad jie ateis vėliau.
Po mėnesio abu vyrai aplankė Sirerį darbe. Vienas jų buvo tas pats, kuris ir ta kart stovėjo prie automobilio, vyras buvo nepažįstamas. V. Sireriui pasakė, kad nori pasikalbėti apie NSO. Jie tiksliai nupasakojo jam visas smulkmenas, kurias galėjo žinoti tik jis vienas, ir primygtinai prašė įsiklausyti į jų pageidavimus. Sireris paprašė lankytojų pateikti asmens dokumentus, tačiau jie toliau kartojo primygtinius prašymus nekalbėti apie NSO. Galiusiai V. Sireris atsisakė įsileisti vyrus į vidų, ir jie abu pranyko. Tičiau nuo to laiko, pasak Širerio, kalbėdamasis Telefonu jis nuolat girdi stiprų pašalinį triukšmą.
Niekas negali pasakyti, kas tie vyrai juodais drabužiais yra iš tikrųjų. Pasak vienos teorijos, šie keisti lankytojai priklauso NSO tyrinėtojų grupei, kurios nariai rengiasi vienodais drabužiais. Kitų nuomone, tai iš tikrųjų yra ateiviai. Skeptikai mano, kad tai viso labo išdaigininkai arba liudininkų vaizduotės padariniai. Daugeliu atvejų nepažįstamieji tvirtina, kad jie yra iš CŽV ar kitų slaptųjų tarnybų. Atsirado teigiančių, kad šios organizacijos pastaruoju metu mielai perima tokius metodus ir taiko juos žmonėms įbauginti. Dar vieni teigia, kad tai žmonės iš valstybės slaptosios tarnybos slaptojo padalinio, kurio tikslas — kontroliuoti NSO ir visa, kas susiję su ateiviais.

                                                    KOMENTUOKITE, DALINKITĖS, TAPKITE SEKĖJAIS!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentaruose negalima keiktis, įžeidinėti, ar kitaip nepaklusti taisyklėmis!!!

Patariame perskaityti: