2013 m. sausio 16 d., trečiadienis

Kaip kviestis dvasias?

Kaip iškviesti dvasią
1.Reikia pasirinkti tylia aplink ,geriau kad butu tamsu. Reikia paimti tuščia popieriaus lapą ir ant jo nupiešti apskritimą(veidą). Apskritime nupiešti 2 akis ir jose žodelius TAIP ir NE, nosis bus centras(vieta adatai). Vietoj burnos parašyti skaičius nuo 0, 2, 3…9 (geriau piešti šypsenėlę tada dvasia bus gera). Aplinkui apskritimą (veidą) parašyti LOTYNIŠKA abėcėlę.
2. Reikia turėti adatą su siūlų, kuria reikės įstatyti į veido centrą ir laikyti šiek tiek atpalaiduota, kad ji būtu pakreipta. Po to reikia susėsti ratu (geriau, kad butu daug žmonių) aplink popierių ir dar 3 žmonėms padaryti apsauginį trikampį rato išorėje(dėl viso pikto). Uždegti žvakes( jų turi būti tiek pat kiek ir žmonių, patartina jas pastatyti aplink popierių) Žmonėms esantiems rate susikibti rankomis ir pradėti kviesti dvasią pvz. “Bilduk ateik, Bilduk ateik“ ir tai kartoti daug kartu kol adata kuria laiko vienas iš seanso dalyvių nepradės suktis ( dar galima adatą įkaitinti).
3. Po to kai yra koks rezultatas reikia patraukti adata prie žodžių TAIP ir NE ,ir paklausti „Bilduk ar tu čia?“. Na kaip jūs jau žinote adata turi pakrypti link žodžio Taip. Na ir tada jau pradedate klausinėti ir uždavinėti klausimus(nepatartina klausinėti apie pačią dvasią ji to nemėgsta, nebent jai su ja susidraugautumėte).Jai klausimas susijęs su skaičiais tai adata padekite prie(link) skaičių, jai su žodžiais tai prie nosies, jai TAIP ar NE tai tarp akių.
4. Baigus seansą reikia daug kartu kartoti „dvasią išeik, dvasią išeik …“ ir po to paklauskite „ar tu išėjai“. Jai atsakymas NE tai jau jūsų bėda.  Arba labai, labai gražiai jos prašykite.

P.S Patariu į tai atsižvelgti rimtai.

KOMENTUOKITE, DALINKITĖS, TAPKITE SEKĖJAIS!!!

1 komentaras:

  1. kaip as buvau 11m. as kvieciaus piku dama bet jinai ir jodoji balerina vadinasi nu ir dabar ppasokosiu as buvau su draugais mano drauge atejo visa sun melinem paklausem kas atsitiko jinai sake isikviete piku dama juodaja balerina ir mes juoakemes sakem tai neimanoma bet jinai atreze nueik namo ir pabandik su 2vaskinem zvakem veidrodi 1 ir nupiesk ant veidrodzio ir tark piku dama ateik piku dama ateik piku dama ateik ir kaskoke moteris su kruvinom akim ir as nualpau ir atsibudau ligonineje ir jinai po10min. pasirode ir jinai pasake tavo druge mire ateis laiks kaip dar kaskas is tavo klases mirs grizau i klase ir mano drauges nebuvo paklausiau mokytojos kur jinai pasake vakar mire ir po 1metu mano draugas mire kaip apsiverkiau gad isikvieciau grizu nmo nuejau atsiguLt ir as uzmigau ir ta piku pasirode ir pasake daugiau niekas nemirs ir as atsibudau ir apsidziaugiau

    AtsakytiPanaikinti

Komentaruose negalima keiktis, įžeidinėti, ar kitaip nepaklusti taisyklėmis!!!

Patariame perskaityti: