2013 m. vasario 3 d., sekmadienis

Ateiviai bendravo su NASA, teigia JAV astronautas

Protingos būtybės iš kosmoso kelis kartus mėgino užmegzti ryšius su žmonėmis, tačiau JAV vyriausybės daugiau nei 60 metų slepia informaciją apie tokius kontaktus, pareiškė buvęs JAV astronautas dr. Edgaras Mitchellas.
Aeronautikos ir astronautikos mokslų daktaro laipsnį turintis 77 metų E. Mitchellas 1971 m. dalyvavo „Apollo 14“ misijoje Mėnulyje. Jis pilotavo į Mėnulį nusileidusį kosminio laivo modulį ir kartu su misijos vadu Alanu Shepardu pasiekė ilgiausią buvimo Mėnulyje rekordą – 9 val. ir 17 min., rašo britų dienraštis „Daily Mail“.
Duodamas interviu D. Britanijos radijo stočiai „Kerrang!“ E. Mitchellas sakė, kad dirbdamas NASA žinojo apie daugelį neatpažintų skraidančių objektų (NSO) vizitų į Žemę, tačiau visais atvejais informacija apie juos būdavo įslaptinama.
Jis taip pat tvirtina, kad kai kurie NASA atstovai turėjo tiesioginių kontaktų su ateiviais, kuriuos apibūdino kaip „mūsų akimis keistai atrodančius mažus žmones“. E. Mitchello teigimu tikrieji, o ne išgalvoti ateiviai ko gero yra labiau panašūs į nuvalkiotą mažaūgių būtybių didelėmis galvomis ir akimis įvaizdį.
Radijo laidoje jis taip pat pabrėžė, kad žemiečių technologijos „toli gražu“ neprilygsta ateivių, ir jei šie būtų nusiteikę priešiškai, „nebūtume sulaukę šios dienos“.
„Man (dirbant NASA – red.) buvo suteikta privilegija sužinoti faktą, kad jie lankėsi mūsų planetoje ir kad NSO fenomenas nėra išgalvotas. Visos mūsų vyriausybės 60 ar daugiau metų kruopščiai tai slėpė, bet informacija pamažu prasiskverbdavo, ir kai kuriems iš mūsų buvo suteikta privilegija su tam tikra jos dalimi susipažinti“, - kalbėjo E. Mitchellas. Jis taip pat sakė turėjęs ryšių JAV žvalgybos ir kariuomenės sluoksniuose, ir jų atstovai jam patvirtino faktą, kad Žemę lankė ateiviai.
Buvęs astronautas pareiškė, kad garsusis Roswello incidentas buvęs tikras, ir kad panašių įvykių tyrimai tęsiami toliau.
Jau ne pirmą kartą viešai apie Žemę lankančius ateivius prabilęs E. Mitchellas teigė, kad mūsų dienomis pastebimas besikeičiantis vyriausybės požiūris į šią problemą: ilgai saugotos paslaptys pamažu atskleidžiamos. „Manau, kad iš tikrųjų ruošiamasi viską atskleisti, kai kurios rimtos organizacijos juda šia kryptimi“, - sakė jis.
Nors „Kerrang!“ laidos vedėjas Nickas Margerrisonas dienraščiui sakė iš pradžių E. Mitchello kalbas apie ateivius palaikęs savotišku astronautų humoru, tačiau jo pašnekovas buvęs labai rimtas ir atrodė visiškai neabejojantis, kad ateiviai egzistuoja.
Oficialūs NASA atstovai netrukus paskelbė buvusio astronauto teiginius neigiantį pareiškimą.
„NASA nestebi neatpažintų skraidančių objektų. NASA nedalyvauja jokioje įslaptintoje veikloje, susijusioje su ateivių gyvenimu nei šioje planetoje, nei bet kurioje kitoje Visatos vietoje. Daktaras Mitchellas yra didis amerikietis, tačiau mes laikomės kitokio požiūrio, nei jis“, –  pareiškė NASA atstovas spaudai.

KOMENTUOKITE, DALINKITĖS, TAPKITE SEKĖJAIS!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentaruose negalima keiktis, įžeidinėti, ar kitaip nepaklusti taisyklėmis!!!

Patariame perskaityti: