2013 m. vasario 3 d., sekmadienis

Paslaptingi pagrobimai

Kiekvieną dieną kažkur pasaulyje ateiviai kažką aplanko, o kai ką ir paima į savo erdvėlaivius.
Pagrobimų istorijų, kai ateviai žmones pasiema į savo skraidančias lėkštes yra begalę. Daug jų yra išgalvotos, bet yra neginčijamų ir tikrų. Žmogus pats gali po to nieko nežinoti, todėl kad po pagrobimo jis tiesiog neatsimintų kas įvyko, ir net nenutuoktų kad jį buvę pagrobę.
Čia pateikta medžiagos iš pagrobimų istorijų:

1. Pagrobimai iš automobilio keliaujant
Pagrobimai iš automobilio dažniausiai būna tokie, kad iš pradžių keliaujantys žmonės išgirsta keistą švilpimą aplinkui. Iš kart po to sugenda dauguma automobilio prietaisų, užgęsta variklis. Automobilį apšviečia ryški šviesa iš erdvėlaivio. Tuo metu žmogus būna užvaldomas kažkokios stiprios jėgos, kuri paralyžuoja ir žmogus nieko negali padaryti. Nuo šio momento žmogus nieko neatsimena, o atsibunda jau erdvėlaivyje ant kieto stalo, apsuptas didžiagalvių būtybių.

2. Pagrobimai naktį
Pagrobimai naktį būna daug baisesni. Naktimis ateiviai žmones grobia, kai visi kietai miega ir niekas jų niekas nemato. Pirmiausia pasigirsta vėl tas keistas švilpimas ir po kelių akimirkų patalpą apšviečia labai ryški šviesa. Toje šviesoje pasimato kelios atevių figūros (dažniausiai jų būna trys). Žmogus jau būna atsibudęs ir pamato, kai prie jo prieina kelios didžiagalvės būtybės. Jos žmogų tiesiog užhipnotizuoja. Jį užvaldo paslaptinga jega. Tada prasideda skrydis… žmogų ateviai nuskraidina į erdvėlaivį spindulio pagalba, kuris sklinda iš kosminio laivo. Žmogus link laivo skrenda kiaurai sienų ir kitų daiktų.
3. Pradingęs laikas
Būna atvejų, kai žmogų pagrobia ir žmogus jaučia, kad jį buvo pagrobę vos kelioms akimirkoms. Kai ateviai baigia savo procedūras ir žmogus vėl ant toje pačioje vietoje iš kurios buvo paimtas, pamato, kad praėjo jau labai daug laiko (dažniausiai tai būna nuo keliasdešimt minučių iki poros valandų ar dienų).
4. Hipnozė
Po pagrobimų žmogų naktimis kamuoja įvairūs sapnai susiję su pagrobimais, o visa tiesa išaiškėja per hipnozę. Hipnozės seanso metu žmogus išgyvena tuos pačius įvykius, kurie buvo kai jį buvo pagrobę. Išaiškėja daug detalių ir žmogus jau žinos kas su juo yra nutikę.
Pasirodo, kad jeigu žmogų vieną kartą buvo pagrobę, tai jau visą gyvenimą kas kažkiek laiko jį vėl grobs ir atlikinės įvairius tyrimus. Hipnozės seanso metu žmonės pasakoję, kad ateiviai tuos pačius žmonės susiranda pagal smegenų spinduliavimą, neva tai yra tas pats kaip pirštų antspaudai. Ateiviai gyvena apie 300 metų ir jie skraido didesniu nei šviesos greičiu. Kai pagrobtas žmogus yra laive, jis yra ne kur kitur o kosmoso platybėse, nes erdvėlaivis pasiekia tokį greitį, kad per akimirka gali atsidurti bet kur. Todėl per hipnozę kartais pagrobtieji žmonės sako, kad matė pro erdvėlaivio langus kosmose platybes


KOMENTUOKITE, DALINKITĖS, TAPKITE SEKĖJAIS!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Komentaruose negalima keiktis, įžeidinėti, ar kitaip nepaklusti taisyklėmis!!!

Patariame perskaityti: